Teknofest 2024

Sevgili Öğrenciler,

TEKNOFEST 2024 Yarışlarında siz de yer almak ve bu heyecana ortak olmak isterseniz 2024 yılında kuracağımız takımlara katılabilirsiniz.

2024 Yılında kurmayı planladığım kategoriler:

1. Biyoteknoloji İnovasyon Yarışması
2. Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları
3. Sanayide Dijital Teknolojiler Yarışması
4. Tarımsal İnsansız Kara Aracı Yarışması
5. Tarım Teknolojileri Yarışması

Takımlarda yer almak için ermanzurnaci@kastamonu.edu.tr adresine bilgilerinizi ve katılmak istediğiniz yarışma kategorisini gönderebilirsiniz.

Önceki başarılarımıza ulaşmak için tıklayın.

TEKNOFEST, Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir.

İlki 2018’de gerçekleştirilen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali; teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, çeşitli konularda gerçekleştirilen söyleşi ve etkinlikler gibi birçok faaliyete ev sahipliği yaparak toplumda teknolojiye olan ilgiyi artırmayı ve Türkiye’nin teknoloji üreten ve geliştiren bir topluma dönüşmesi konusunda farkındalık oluşturmayı hedeflemektedir. Yüz binlerce gencin hayallerini gerçekleştirmesi için TEKNOFEST kapsamında çeşitli disiplin ve kategorilerde teknoloji yarışmaları düzenlenmektedir.