Hakkımda

Merhaba,

Ben Erman ZURNACI. Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesiyim.

2011 – 2020 Yılları arasında Düzce Üniversitesi’de Öğretim Görevlisi olarak görev yaptım. 2020 Yılından itibaren Kastamonu Üniversitesinde görev yapmaktayım.

Yapısal Tasarım ve Optimizasyon, Numerik Analiz, İstatistiksel Analiz, Deneysel Tasarım ve Ürün Tasarımı alanlarına çalışmalar yapıyorum. Bu alanlarda özel sektör firmalarına danışmanlık yaptım. Ayrıca, aynı alanlarda uluslararası ve ulusal düzeylerde yayınlanmış akademik çalışmalarım mevcut.

Düzce Teknopark A.Ş’de kurulan ve halen Kastamonu Teknokent A.Ş.’de faaliyet gösteren TÜBİTAK Teknogirişim Sanayi Desteğiyle Kurulmuş AİS TEKNOLOJİ LTD. ŞTİ. isimli bir Startup şirketim var. Burada, 2 takım arkadaşımla birlikte Endüstri 4.0 devrimine geçiş yapmak isteyen fabrikalar için yapay zeka algoritması ile donanmış Akıllı İmalat Sistemleri (Smart Manufacturing Systems) üretiyoruz. Bilgi almak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Bu site üzerinden derslerim ve benimle ilgili en güncel duyurulara ve derslerle ilgili kaynak ve dökümanlara ulaşabilirsiniz.

Ayrıca ermanzurnaci@kastamonu.edu.tr kurumsal mail adresim. ermanzrnc.ku@gmail.com Gmail adresim. Bana bu yollardan da ulaşabilirsiniz.